Bostad CostaBlanca

Your search results

Exklusiv villa i Javea belägen i området Balcon al Mar som ligger några minuters bilfärd från stränderna i Ambolo, Granadella och Portitxol. Fastigheten ligger i söderläge med en spektakulär utsikt över Medelhavet och fyren Cap de la Nao.

Villan har fyra sovrum varav tre i bottenvåningen, två badrum samt ett separat toalettrum. Master sovrummet på övervåningen har badrummet som en suite ihop med en rymlig klädkammare. Från detta sovrum har man direkt utgång till två olika rymliga terrasser där till och med havsutsikten är ännu bättre. Eftersom fastigheten ligger i söder så garanteras många soltimmar både på dessa terrasser och på tomten för övrigt. I bottenvåningen finns även ett kök och vardagsrum byggd i en öppen, ljus och modern planlösning försedd med stora glasskjutdörrar ut mot en terrass som löper runt den egna poolen. Utanför terrassen finns lite växtlighet och fastigheten har en stor uppfart med gott om utrymme för flera bilar.

Fastigheten är rikligt utrustad med bl a larmsystem, solceller, luftkonditionering, golvvärme, speciell belysning etc. Denna villa har byggts med det bästa av materialen som nu erbjuds på marknaden och efter de senaste byggnormerna samt håller mycket hög standard.

Kontakta oss för mer information och en exklusiv visning av fastigheten.

Documents
how-an-economy-grows
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings