Your search results

Påkostad fristående enplansvilla i ett tyst och lugnt läge med bara någon minuts promenad till centrum av Ciudad Quesada.

Denna fastighet ligger på en tomt på 1305 m2 som kan styckas av till två tomter med den andra tomten på 520 m2. Själva villan är på ca 175 m2 som är fördelat på 3 sovrum, 2 badrum med dusch samt kök och vardagsrum i en öppen och ljus planlösning. Innanför vardagsrummet finns idag som används som en kombinerad tvättstuga och ett extra sovrum. Från vardagsrummet kommer man ut till ett inglasat uterum med utgång till det egna poolområdet med mycket utrymme för sol, bad samt avkoppling. Poolen, som är nyrenoverad med nytt tätskikt och mosaik, har måtten 5 x 10 meter och är uppvärmd. Bredvid den stora poolen finns en nyrenoverad barnpool och jacuzzi. I samband med poolområdet finna även en toalett, dusch och ett fristående utekök / BBQ under tak. Överst på huset finns en takterrass med en vidunderlig utsikt över omgivningarna, saltsjöarna och Medelhavet i bakgrunden. Själva bostaden är mycket handikappvänlig. Fastigheten har även en ”gäststudio” på ca 12 m2 med ett kombinerat sovrum/vardagsrum med kök samt toalett med dusch.

Runt hela tomten finns en hög mur med en fjärrstyrd motordriven inkörsport och inne på tomten finns plats för upp till 4 st bilar. Fastigheten är rikligt utrustad med bl a nytt avloppssystem och eldragning, vattenburen golvvärme i hela huset och i uterummet, termostater i alla rum samt A/C i alla sovrum, fullisolerad från golv till tak, extra fuktskydd på taket, hydraliska solceller med 10 kw batteri, Weismann värmepump på 6,5 Kw, ackumulatortank på 1000 liter, samtliga fönster och glaspartier är okrossbara vilket gör att galler inte behövs, fiber indraget i huset, poolrobot, centraldammsugare mm. Huset är i stort sett självförsörjande och har därför minimal driftkostnad. I samband med övertagandet av denna bostad kommer köparen att få en genomgång och utbildning på det tekniska som finns av nuvarande ägare. Fastigheten säljs även med befintliga möbler och vitvaror.

Fastigheten är belägen med gångavstånd till all service man behöver för det dagliga livet så som butiker, apotek, bank, restauranger och barer. Passar även bra för uthyrning. För den golfintresserade finns ett flertal golfbanor att välja på inom 10-15 minuters bilfärd. Till närmaste strand är det också ca 10 minuter med bil.

Property Id : 20371
Price: 595,000 €
Property Size: 175 m2
Property Lot Size: 1.305 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Suma / IBI, fastighetsskatt €: 605
Other Features
BBQ
Diskmaskin
Förråd
Golvvärme
Luftkonditionering
Möblerad
Orientering Syd
Orientering Väst
Parkering
Privat pool
Solarium
Television
Torktumlare
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Dan Andersson