Your search results

Nyproducerad fristående villa i den genuina spanska staden Orba på norra Costa Blanca. Denna villa ligger i område La Foia på en drygt 600 m2 stor tomt och har 3 sovrum, 2 badrum varav ett i det större sovrummet samt ett kök med vardagsrum i en öppen och ljus planlösning, allt i en våning. I samband med köket finns en separat tvättstuga/förråd. Från vardagsrummet kommer man ut på en ca 56 m2 stor terrass med utsikt över bergen och den egna poolen. På tomten finns en uppfart för parkering av bilen. Villan byggs enligt de senaste byggnormerna och håller hög kvalitet med bl a säkerhetsdörr, fönster med dubbla isolerglas, luftkonditionering i kanalsystem etc.

Orba har det mesta av den service man behöver för det dagliga livet. Matbutik, barer och restauranger ligger ca 1 km från bostaden och vill man bada i Medelhavet så är det ca 15 km till närmaste strand. För golfare finns även ett utbud av golfbanor inom en kort bilfärd.

Kontakta oss för mer information och visning. Som vanligt ingår alla vitvaror i alla de nyproducerade objekten som köps via oss.

Property Id : 20643
Price: 395,000 €
Property Size: 123.00 m2
Property Lot Size: 618.00 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Property Floors: 1
Year Built: 2020
Other Features
Diskmaskin
Förråd
Luftkonditionering
Parkering
Patio
Privat pool
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Mortgage Calculator

Compare Listings

Dan Andersson