Your search results

Fristående villa med egen pool på en hörntomt i trevliga Ciudad Quesada.

Denna fastighet har 2 sovrum med garderober, 2 badrum med dusch, vardagsrum med öppen spis samt ett halvöppet fullt utrustat kök. Från vardagsrummet kommer man ut till en isolerad utbyggnad som går utefter halva fastigheten mot poolen. Rummet används idag som en del av vardagsrummet. I samband med entrén, som också ligger i denna utbyggnad, finns även en matplats. I kombination med det ena badrummet finns tvättstugan med en egen utgång till tomten. Bostaden är i gott skick och säljs delvis möblerat samt med vitvaror. Fastigheten har vattenburen centralvärme som drivs av dels solpaneler och dels av en oljepanna som finns i utrymme under huset. Solpaneler förser huset och poolen med värme och när inte den energin räcker till startar automatiskt oljepannan. Radiatorerna i rummen är försedda med fläktkonvektorer för en effektivare uppvärmning och bättre cirkulation.

Hela tomten, som är lite drygt 700 m2, är mycket insynsskyddad med en hög häck och marken är lagd med grus/singel samt med diverse stenpartier med växter. På tomten finns även en byggnad som på ena gaveln fungerar som ett uterum med BBQ under tak och i övrigt som en gästbostad med plats för en dubbelsäng. Från uterummet har man blickfång över poolen som har måtten 8 x 4 meter. I samband med infarten för bilen finns en ”friggebod” som idag används som förråd men även den går att modernisera till en gäststuga. Ägaren av fastigheten är svensk och har ägt den under alla år.

Restauranger, barer och matbutiker finns dels i område Dona Pepa som ligger ca 1 km bort, samt dels i centrala Quesada där även banker, apotek mm finns. För den golfintresserade finns ett flertal golfbanor att välja på inom 10-15 minuters bilfärd. Till närmaste strand är det också ca 10-15 minuter med bil och till flygplatsen i Alicante är det ca 38 km.

 

Property Id : 20457
Price: 280,000 €
Property Size: 122 m2
Property Lot Size: 707 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Byggnadsår: 1989
Suma / IBI, fastighetsskatt €: 382
Other Features
BBQ
Diskmaskin
Förråd
Golffastighet
Luftkonditionering
Möblerad
Öppen spis
Orientering Syd
Orientering Väst
Parkering
Privat pool
Stängt område
Television
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Dan Andersson