Your search results

Modern nybyggd villa med en härlig havsutsikt i Finestrat och i blickfånget även Benidorm med alla sina skyskrapor.  Dessa nybyggda villorna beräknas vara färdigställda under 2023 och byggs på egna tomter på ca 450-500 m2. Själva bostaden är på ca 245 m2, byggd i två plan och har 3 sovrum varav 2 med eget badrum, totalt 3 badrum samt kök och vardagsrum i en modern och öppen planlösning. Utomhusmiljön består av både täckta och öppna uteplatser och balkong på övervåning. Tomten har en egen pool och här finns även plats för bil.

Med sitt utmärkt läge med panoramautsikt över Medelhavet, lyxiga detaljer och rikligt utrustad samt inte minst högsta byggkvalitet enligt senaste byggnormerna gör dessa villor till en unik och exklusiv fastighet på Costa Blanca.

Finestrat ligger ca 30-40 minuter från Alicantes internationella flygplats och bara några 10-tals minuter till de sköna sandstränderna i Benidorm. Köpcentret La Marina med Carrefour, Media Markt, resturanger etc ligger ca 5 minuter från dessa fastigheter vilket gör att all service för det dagliga livet inte är längre bort. Närheten till temaparkerna Terra Mítica, Terra Natura, Mundomar och Aqualandia gör att intresset är stort för området.

Kontakta oss för mer information och visning. Var med redan nu och påverka valet av materialet i ert nya boende på Costa Blanca.

Property Id : 21518
Price: Från 695,000 €
Property Size: 245.00 m2
Property Lot Size: 450.00 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Structure Type: Inte tillgänglig
Floors No: Inte tillgänglig
Other Features
Balkong
Diskmaskin
Golffastighet
Havsutsikt
Luftkonditionering
Orientering Syd
Orientering Väst
Parkering
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Dan Andersson