Your search results

Nybyggda enplans villor på egen tomt och med egen pool i den spanska byn Daya Nueva där du verkligen bor i ”Spanien”. Daya Nueva har det mesta av den service du behöver för det dagliga livet med matbutik, flera barer och restauranger, bank, apotek mm. Närmaste större samhälle är Almoradi som ligger ca 4 km bort och har allt annat som man inte hittar här. Vill man bada i Medelhavet så det ca 15 km till stränderna i Guardamar och La Marina.

Villorna byggs med 3 sovrum, 2 badrum varav ett är en suite, kök och vardagsrum i en öppen och ljus planlösning och med full takhöjd. Utanför vardagsrummet ligger den egna poolen med en rymlig uteplats. Bilen parkerar man antingen på gatan utanför eller bakom grinden på tomten. Kvaliten är hög och husen byggs enligt de senaste byggreglerna och normer.

Tillvalen är många bl a med möjlighet till att bygga ett solarium på taket. Var med redan från början och sätt din egen prägling på ditt nya boende. Kontakta oss för mer information och visning av villorna

Property Id : 18660
Price: Pris från 237,000 €
Property Size: 117.00 m2
Property Lot Size: 240.00 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Other Features
Förråd
Orientering Öst
Orientering Väst
Parkering
Privat pool
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Tony Volution