Your search results

Nybyggd lyxvilla med 3 sovrum och 3 badrum i Calpe belägen i en ny urbanisering, Buenavista, ca 1,4 km från havet och all service man behöver. Fastigheten har härlig utsikt över Peñón de Ifach och ligger i bästa söderläge. Denna modernt designade villa ligger på en plan tomt på 800 m2 och har en total byggyta på 180 m2 fördelat på 2 våningar. Bottenvåning innehåller vardags- / matrum, välutrustat kök, tvättstuga, gästbadrum, 2 sovrum med tillgång till poolen och ett badrum med dusch. Det finns en stor uteplats på 65 m2 med en rektangulär pool på 10 × 3 meter. På övervåningen finns ett sovrum på 18 m2 med eget badrum och en stor privat terrass på 40 m2, också med utsikt över Peñon de Ifach.

Valet av material i denna fastighet håller hög kvalitet, vilket syns speciellt på golv, specialdesignade badrum, fullt utrustat kök, avancerade yttre snickerier, säkerhetsglas, automatiska fönsterluckor, LED-belysning, yttre glasräcken mm mm. Här finns även A/C med luftkanaler (varm och kall). Dessutom har denna fastighet stora trädgårdsområden med lågt underhåll samt en stor parkeringsplats för flera fordon och försedd med automatisk port.

Denna villa sticker verkligen ut för sin vackra design och dess utmärkta läge. Kontakta oss för mer information och visning.

City:
Area:
State/County:
Country: afghanistan
Open In Google Maps
Property Id : 21127
Price: 678,000 €
Property Size: 180 m2
Property Lot Size: 800 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Byggnadsår: 2021
Other Features
Alarm
Balkong
Diskmaskin
Förråd
Golvvärme
Havsutsikt
Orientering Syd
Orientering Väst
Parkering
Stängt område
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Dan Andersson