Your search results

Paradise Resort, San Miguel är ett nytt byggnadsprojekt med moderna lägenheter i ett centralt läge i samhället vilket betyder gångavstånd till de flesta tjänster man behöver för det dagliga livet. San Miguel har ett flertal barer och restauranger att välja på och här finns även banker och butiker. Det man inte hittar här hittar man antingen i det populära köpcentret Zenia Boulevard eller det något mindre La Fuente som båda ligger ca 10-15 minuter med bil.

Lägenheterna har 2-3 sovrum att välja på och man väljer också hur man önskar ha det med utemiljön. Marklägenheterna har en privat trädgård medan våningarna högre upp har stora solterrasser och takterrasser att välja på. I övrigt finns här 2 badrum, ett modernt kök och ett rymligt vardagsrum med utgång till trädgård eller solterrassen.

Fastigheterna har hiss från alla våningar. I de gemensamma utrymmena finns pooler, barnpool, lekplats samt parkering både inomhus och utomhus samt förråd. För de som önskar bada i Medelhavet så är det ca 10-15 minuter med bil.

Kontakta oss för mer information och visning. Som vanligt ingår alla vitvaror när du köper en nybyggd bostad från oss.

Property Id : 21796
Price: från 144,900 €
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Byggnadsår: 2023
Other Features
Balkong
Diskmaskin
Förråd
Garage
Gemensam pool
Golffastighet
Hiss
Lekplats
Luftkonditionering
Parkering
Solarium
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Dan Andersson