Your search results

Ljusa och trevliga nybyggda lägenheter i Villamartin-området med en härlig utsikt över området och med Medelhavet i bakgrunden.

Lägenheter har 3 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum i en öppen miljö och med utgång till en rymlig terrass med stora panoramafönster. Lägenheterna överst har även en rymlig takterrass på ca 40 m2. Lägenheterna är mycket ljusa och håller hög standard med bl a pre-installerad A/C i kanalsystem, golvvärme i badrummen, fiber till internet mm. Till samtliga lägenheter ingår en parkeringsplats i garage under fastigheterna. Förråd finns att köpa till som extra. I området finns ett gemensamt poolområde med ett SPA och gym.

All service man behöver finns inom rimligt gångavstånd och det stora köpcentret Zenia Boulevard ligger ca 1 km bort. Till stranden i La Zenia är det ca 3 km och inom ca 10 minuters bilfärd når man tre olika golfbanor.

Priser från 158.000 euro. I detta projekt finns det olika planlösningar att välja på och även med bara 2 sovrum. Kontakta oss för mer information och visning.

Property Id : 19238
Price: Pris från 168,000 €
Property Size: 80.00 m2
Rooms: 2
Bedrooms: 3
Other Features
Balkong
Förråd
Garage
Gemensam pool
Golvvärme
Havsutsikt
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Orientering Norr
Orientering Öst
Orientering Syd
Orientering Väst
Solarium
Stängt område
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Tony Volution