Your search results

Lägenheter i La Sella, mindre än 10 km från den populära spanska staden Dénia, som är huvudstaden i Marina Alta-regionen och erkänd som den kreativa staden för gastronomi. Utöver matkulturen finns även mycket annan kultur att se som t ex den medeltida fästningen med en underbar utsikt över staden och Medelhavet. Från Denia kan man även ta färjan till Ibiza om man så önskar. Här finns också de milslånga sandstränderna för sol och bad.

Golf Suites La Sellas lägenheter är rymliga och byggd i en modern design och håller hög standard. Samtliga lägenheter har en boyta på ca 93 -133 m2 som innehåller 2-3 sovrum, 2 badrum, ett öppet kök och ett stort vardagsrum med fönster mot den rymliga terrassen där man har en härlig utsikt över Medelhavet i horisonten. Även från sovrummen har man tillgång till terrassen. Det största sovrummet har även en stor klädkammare och eget badrum.

Bostäderna är rikligt utrustade med bl a larm, golvvärme, luftkonditionering med varmt och kallt, vitvaror etc. Ett garage med förråd och laddningspunkt för elbil ingår också till samtliga lägenheter. I detta projekt har man tagit hänsyn till hälsa och välbefinnande och därför har varje fastighetskomplex utrustats med en egen relaxavdelning som inkluderar en jacuzzi, en uppvärmd pool och ett gym. Bostadsområdet har även övervakning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Mindre än 10 km bort har du tillgång till ett internationellt sjukhus, ett stort köpcentrum och en av distriktets många golfbanor.

Kontakta oss för mer info och visning av Golf Suites La Sella

Property Id : 20622
Price: Pris från 375,000 €
Property Size: 130 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Byggnadsår: 2021
Garage: Ingår
Other Features
Alarm
Diskmaskin
Förråd
Garage
Gemensam pool
Golffastighet
Golvvärme
Gym
Havsutsikt
Luftkonditionering
Orientering Öst
Orientering Syd
Orientering Väst
Säkerhetskamera
Stängt område
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Dan Andersson