Your search results

Nybyggda lägenheter i den trevliga spanska byn Guardamar del Segura som ligger bara ca 30 minuter från flygplatsen i Alicante. Guardamar är en gammal genuint spanskt samhälle men har under senare år blivit ett efterfrågad plats bland våra kunder. Kanske beroende på deras härliga sandstrand och strandpromenaden med ett stort utbud av restauranger men även beroende på deras trevliga stadskärna.

Dessa lägenheter finns i 3 olika planlösningar där samtliga har 2 eller 3 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum i en modern och ljus öppen planlösning. Lägenheterna i markplan har en rymlig uteplats/tomt, mellanvåningarna har balkong och penthousen har en takterrass att tillgå. Allt byggs i senaste materialen och byggregler samt håller en mycket hög standard. I området byggs ett gemensamt poolområde och till stranden är det ca 2-3 minuter. All service man behöver för det dagliga livet finns inom gångavstånd.

Priser från 265.000 euro. Kontakta oss för mer information och visning. Vid köp av detta projekt bjuder Bostad Costa Blanca på alla vitvaror.

Property Id : 19221
Price: Pris från 261,000 €
Property Size: 112.00 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Other Features
Balkong
Garage
Gemensam pool
Hiss
Orientering Syd
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Mortgage Calculator

Compare Listings