Your search results

Montecala Gardens, Cumbre del Sol – nybyggda lägenheter byggda i en modern arkitektur i en härlig miljö med närheten till både natur och Medelhavet.

Cumbre del Sol ligger på sluttningen strax norr om den spanska staden Moraira. I området finns den service man behöver för det dagliga livet som t ex butiker, restauranger, barer, postservice, apotek mm. Här finns även en härlig badstrand med sitt klarblåa vatten. För golfare så har man flera välrenommerade golfbanor i närheten.

I projekt Montecala Gardens har du möjlighet att välja på olika modeller av lägenheter, antingen i markplan med uteplats eller en övervåning med en rymlig terrass. Samtliga lägenheter har 2 sovrum och 2 badrum och ett öppet kök öppet mot vardagsrummet. Utrustningen i lägenheterna är också inriktade på bästa komfort för dig och ditt boende med bl a golvvärme, luftkonditionering med termostat, varmvattensystem från Altherma mm.

Det gemensamma området är utformade för att man ska kunna koppla av och njuta som en familj med ett poolområde omgiven av stora terrasser, lekplats för barnen, grönområden och parkeringsplatser för bilen. Till den egna stranden är det ca 1 km där man kan njuta av det klarblåa vattnet, sandstranden och en trevlig strandbar.

Kontakta oss för mer information och visning.

Property Id : 20142
Price: Pris från 398,000 €
Property Size: 92 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Byggnadsår: 2020
Other Features
Alarm
Balkong
Diskmaskin
Förråd
Fullt möblerad
Gemensam pool
Golffastighet
Golvvärme
Luftkonditionering
Orientering Syd
Orientering Väst
Parkering
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Dan Andersson