Advanced Search

0 € to 750,000 €

0 € to 750,000 €

we found 0 results
Your search results

Exklusiv villa i Denia i område La Plana d’Elies, belägen i ett eftertraktat område bara 3 km från stadens centrum och stränderna. Huset som är byggt 2018 har en tomt på 830 m2, en boyta på ca 338 m2 i två våningar, totalt 4 sovrum, 1 kontor, 3 badrum, vardagsrum med öppen spis, modernt kök med köksö och integrerade Siemens vitvaror. En av husets flyglar finns  mastersovrummet med separat omklädningsrum och badrum samt även här en öppen spis. På bottenvåningen av fastigheten finns en tvättstuga med vinkällare, ett extra kontor samt ett privat garage på 120 m2 med plats för flera bilar.

Bostaden är rikligt utrustad som t ex centraliserad luftkonditionering, solpaneler, stora fönster utrustade med myggnät och elektriska jalusier, sensorlampor utomhus mm. Tomten ligger i sydlig riktning och har små planeringar och träd samt en rymlig pool med saltvatten.

Staden Denia ligger mellan Oliva och Javea och är en trevlig och modern spansk stad. Just Denia är ett av de många exklusiva orterna att köpa ett hem på Costa Blanca. Själva stadskärnan utmärker sig mest med sina små och trånga gator och gränder med restauranger och barer i varje gathörn. För turisterna uppskattas staden för sina ca 20 km långa sandstränder med sina små vikar. Staden har stor fiskeverksamhet och den röda Denia räkan är vida berömd. Även de två hamnarna betyder mycket för staden där det finns åtskilliga restauranger och barer. Från Puerto de Denia kan du ta färjan till Ibiza, Mallorca och Formatera.

Kontakta oss för mer information och visning.

Property Id : 21536
Price: 795,000 €
Property Size: 338 m2
Property Lot Size: 830 m2
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Byggnadsår: 2018
Other Features
Diskmaskin
Förråd
Garage
Luftkonditionering
Möblerad
Öppen spis
Orientering Syd
Privat pool
Terrass
Tvättmaskin
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings

Dan Andersson