Om Costa Blanca

Your search results

Costa Blanca, den vita kusten

Costa Blanca, den vita kusten, sträcker sig från Denia i norr till La Manga i söder, en sträcka på ca 25 mil. I sin södra del gränsar Costa Blanca mot nästa kust som kallas Costa Calida.

Med sina 320 soldagar per år har Costa Blanca Europas stabilaste klimat. Världshälsoorganisationen WHO klassar kustremsan som en av de hälsosammaste platserna i världen. Värmen fördelar sig ovanligt jämnt över året med en medeltemperatur på ca 20 grader C. Torreviejas fina vita stränder är en av huvudattraktionerna för besökarna på Costa Blanca. Det varma Medelhavet är kristallklart och oftast lugnt.

Här nedan ser du lite information om staden Torrevieja och vad den har att erbjuda. Klicka på filmen och njut en stund :

Stränderna i Torreviejaområdet La Mata, Los Locos och Playa del Cura är några av de bästa stränderna längs Medelhavet säger dom som vet. Det saknas dock inte stränder på övriga delen av Costa Blanca. Var du än kommer så finns det badstränder där du kan njuta av ett avsvalkande dopp.

Vad som inte heller saknas utefter denna kust och en bit in i landet är golfbanor. Till Costa Blanca kommer golfare från när och fjärran för att spela golf. Här kan man hitta många olika varianter på banor, någon passar säkert dig som spelar golf.

bostad-costa-blanca (2)
  • Avancerad sökning

    0 € to 750,000 €

    0 € to 750,000 €

  • Amortering kalkylator

Compare Listings