bostad-costablanca-logo.png

RING OSS ( +34 ) 693 789 328

 

Låt oss få hjälpa dig att hitta din drömbostad på Costa Blanca. Vi kan erbjuda både begagnade, nya lägenheter och fristående hus. Vi arbetar över hela Costa Blanca, men koncentrerar oss främst från Alicante i norr till Mar Menor i söder.

Om CostaBlanca

Costa Blanca, som betyder Den vita kusten, sträcker sig från Denia i norr till La Manga i söder, en sträcka på ca 25 mil. I sin södra del gränsar Costa Blanca mot nästa kust som kallas Costa Calida. 

Med sina 320 soldagar per år har Costa Blanca Europas stabilaste klimat. Världshälsoorganisationen WHO klassar kustremsan som en av de hälsosammaste platserna i världen. Värmen fördelar sig ovanligt jämnt över året med en medeltemperatur på ca 20 grader C. Torreviejas fina vita stränder är en av huvudattraktionerna för besökarna på Costa Blanca. Det varma Medelhavet är kristallklart och oftast lugnt. 

Här nedan ser du lite information om staden Torrevieja och vad den har att erbjuda. Klicka på filmen och njut en stund :

Stränderna i Torreviejaområdet La Mata, Los Locos och Playa del Cura är några av de bästa stränderna längs Medelhavet säger dom som vet. Det saknas dock inte stränder på övriga delen av Costa Blanca. Var du än kommer så finns det badstränder där du kan njuta av ett avsvalkande dopp.

Vad som inte heller saknas utefter denna kust och en bit in i landet är golfbanor. Till Costa Blanca kommer golfare från när och fjärran för att spela golf. Här kan man hitta många olika varianter på banor, någon passar säkert dig som spelar golf.

Sök fastighet via google karta

Ett bra sätt att hitta ert nya hem i Spanien, klicka på markören för mer information och länk!

  dan.jpg

Dan Andersson

Försäljning
Tel : (+34) 693 789 328
Epost: Klicka här
Språk: Skandinaviska, Engelska

 

 

dan.jpg

Carita Andersson

Försäljning, Backoffice
Tel : (+34) 695 605 274
Epost: Klicka här
Språk: Skandinaviska, Engelska

 

 

 

                    

  
 
 
 
 

Antonio Azzi

Försäljning
Tel : (+46) 76 557 44 45
Epost: Klicka här
Språk: Skandinaviska, Engelska, Franska, Arabiska

Klicka på logo för mer information 

20170803-zebra-home-logo.jpg

Samarbetspartner möbler

  

 bostadssupport.jpg

Samarbetspartner

Tillsyn & Nyckelhantering

Följ oss på sociala media

Abbonera på vårt Nyhetsbrev här

Real Estate System and Hosting by Lagervall.com 2016 - Contact support@lagervall.com